Esther og jeg har ikke noget som helst at gøre med nogen af de grupper der er af preppers heller ikke de grupper der er her I Danmark - Preppers er nærmest det modsatte af det Esther og jeg står for, modsat preppers så tror vi at Herren Den Almægtige, Himlen og Jordens skaber og hans søn Jesus Kristus både kan og vil hjælpe os.
VI  KAN  IKKE KLARE  OS  SELV vi er totalt afhængi af hjælp fra Herren Den Almægtige!
Vi samler ikke store lagre af fødevare. Herren VIL give os den føde vi har behov for. Esajas 33,15-16  og Åb 12,14
Vi har ingen våben. Herren vil beskytte os mod de fare der kommer. Salme 91
Vi samler ikke på hverken penge eller guld, det har alligevel ingen værdi til den tid. Zefanias 1,18
Preppers frygter for dommedag - vi glæder os til den dag, hvor Jesus kommer I himlens skyer for at hente dem der har valgt ham som deres Gud ! Efeserne 2,1-9
Det er rigtig, at der I den sidste tid vil ske mange meget forfærdelige ting, men de der har valgt Herren, som deres Gud har intet at frygte. Salme 1.

P R E P P E R S

Der er, specielt I USA mange forskellige grupper af preppers, og der er meget stor forskel på de forskellige grupper, men ens for dem alle er at de ved hjælp af deres egene kundskaber, våben og store fødevarelagre mener at de kan overleve, hvor de fleste andre omkommer.
Der er mange hjemmesider om preppers og det vil derfor være et meget stort arbejde at se dem alle igennem, derfor er GOOGLE.COM   -> billedsøgning efter  preppers  en rigtig god måde at få et hurtigt overblik over hvad preppers er, her vil jeg blot vise nogle MEGET  FÅ billeder fra googles preppers billed hjemmesider.