Til Forsiden
Kapitel 8.

Sex!

Osvald indledte sit morgenmøde med at læse nogle vers fra Biblen.

Matt 24,37-39 Som det var i Noas dage, sådan skal det også være ved Menneskesønnens komme. For i dagene før syndfloden åd og drak de, giftede sig og bortgiftede lige til den dag, da Noa gik ind i arken; og de vidste ikke noget, før syndfloden kom og rev dem alle bort. Sådan skal også Menneskesønnens komme være.

De fleste af de tilstedeværende, måbede, for Biblen var bestemt ikke en bog man ønskede at høre noget fra. Biblen var ikke direkte forbudt i Det Ny Babylons hovedkvarter, men det blev meget kraftigt frarådet at bruge tid på at læse i den.

Ja, sagde Osvald, jeg kan godt forstå at I undre jer, men årsagen er den at de vers jeg her har læst er de vers, som Guds sønner og døtre bruger, når de beskriver tilstanden i Det Nu Babylon! De bruger ordene, "åd og drak", når de omtaler en af Det Ny Babylons grundsøjler. De bruger ordene "de giftede sig og bortgiftede sig", når de omtaler en anden af Det Ny Babylons grundsøjler, nemlig den jeg skal sige noget om her ved dette møde, sex!

Det er en kendt sag, at en dejlig piges villige og forstående samvær med en mand, i de fleste tilfælde får manden til at yde en ekstra indsats, og at firmaer som bruger piger på forskellige måder i forbindelse med besøg af store kunder har i mange år været velkendt.

Under anden verdenskrig blev der indkaldt piger, som på forskellige måder skulle tage sig af de soldater der ikke var i kamp ved fronten for at styrke deres kampmoral. Men det er ikke kun i krig at piger bruges til at højne soldaters moral. I forbindelse med udstationering af danske soldater følger der som regel et mindre antal piger med. I de senere år er man blevet mere åben på dette område og et passende antal piger er nu tjenestegørende mange steder.

For 20 - 30 år siden var der ingen, som troede på, at piger ville blive en naturlig del af besætningen på flådens skibe, at piger der kan hygge om de piloter der er i udlandet for at få deres uddannelse eller at piger ville blive en naturlig del at hæren.

I dag er disse ting en kendsgerning takket være en genial strategi fra Det Ny Babylons ledelse.

Flere og flere rejsebureauer har fået øjnene op for en mere direkte markedsføring af sex og ferie.

Et af de rejsebureauer, som har specialiseret sig i denne type ferier er UR, rejser.

»Det er jo festen og pigerne, jeg kommer herned for. Så selvom jeg har en kæreste derhjemme, vil jeg bolle udenom, « bedyrer C.

Om natten sværmer gaderne med solbrune piger, kun iført tynde stropper og scor mig hvis du tør blik.

På det to etagers store diskotek folder de mest udfordrende danske piger sig ud i et stripteasenummer på dansepodierne.

»Alle er indstillet på, at der skal ske noget. Man tager jo i byen for at drikke og score,« forklarer J. der kun har sovet alene to ud af fire dage.

To fyre har hun været i seng med, men der kommer sikkert mange flere. Hun skal nemlig være her i fjorten dage.

»Jeg er ligeglad med, om folk synes, jeg er billig. Jeg skal bare have det sjovt,« fortæller hun.

I går gik hun hele vejen med en fyr, som hun mødte under en pubcrawl i den spanske ferieby.

»Vi brugte ikke kondom.Jeg tager p-piller, så jeg er Ikke bange for at blive gravid. Selvfølgelig kan det være at jeg bliver smittet med seksuelle sygdomme, men jeg er kun på ferie en gang, så man må tage chancen,« siger hun.

18-årige F., der har været sammen med fire fyre. En ny for hver dag.

»Hvad kærester ikke ser, har de ikke ondt af.« Det er parolen, når unge danskere drager på sommerferie med vennerne uden kæresten.

Flere af de unge, siger at de har lavet side spring hernede.

21-årige T. var sin kæreste utro på feriens første aften.

»Hun var lyshåret med smukke øjne og håndfaste bryster«

En anden 20-årig, der har fast kæreste derhjemme.

»Det sker jo lige pludselig.

Når man er fuld, så bliver man nemt tiltrukket af andre,« begrunder han.

Man fornemmer, at pigerne er magnetisk tiltrukket af den unge dansker.

Men også her hjemme er det lykkedes for os at få gang i sexindustrien sagde Osvald. Det er f.eks. ikke usædvanligt at der er over 500 sex annoncer i Ekstrabladet.

Tusindvis af hjemmesider på Internettet er fyldt til bristepunktet med sex.

Nogle piger føler sig mere sikker, når de er ansat i et firma, som har specialiseret sig i at sælge sex.

Bagmændene kan helt uden risiko tjene millioner af kroner, hvis blot de anskaffer en mobiltelefon, et taletidskort og får overtalt en flok piger til at arbejde for sig.

Det virker enkelt, og det er det også.

Mens pigerne knokler på lagnerne, scorer Escort Kongerne millioner af skattefrie kroner. Alt er sort, men da det er en del af Det Ny Babylons strategi, blander myndighederne sig ikke i deres måde at drive forretning på.

De tre firmaer EF, EC og EA har i alt 55 piger og har eksisteret i 3 år.

Pigen får 800 kroner for en times sex med kunden, der i alt betaler 1.600 Kr. Chaufføren får 300 kroner, og bureauet scorer 500 kroner, heraf skal telefonpigen betales, hvilket vil sige, at der er 400 kroner tilbage til bagmændene.

Det betyder, at bagmændene tjener 150.000 kroner om året på hver af pigerne. Derfor er det et forsigtigt skøn, at en bagmand eller kvinde der har sådan et bureau tjener 6.000.000 kroner om året sort på de 55 piger.

Andre piger foretrækker at være mere selvstændige.

Når K er på vej til arbejde iført cowboybukser, pelskrave og smalle briller, som matcher hendes hårfarve, ligner hun ikke én, som går i seng med mænd for 400 kroner, men det gør hun. Med mellem 80 og 100 mænd om måneden. Hvilket giver hende en månedsløn på ca. 30.000 Kr.

K. møder klokken 12 på sin arbejdsplads et parcelhus, som ligner nabohusene bortset fra de nedrullede gardiner.

Hun begynder allerede at tænke på dagens indtjening, mens hun parkerer sin bil lidt væk fra huset. En bil i indkørslen jager nemlig kunderne væk.

Hun sætter kaffe over og tænder fyrfadslys i soveværelset, inden hun tager sit tøj af og lægger det sammen på en stol.

Det hvide blondeundertøj og stilethælene sidder lige så naturligt på hende som en kedeldragt på en mekaniker. Eller som slipset og jakken på en chef.

Sådan er den mand klædt, som parkerer sin Mercedes i indkørslen lidt over middag. Han går ind og venter i venteværelset, hvor han fordrive tiden med Magasins julekatalog.

Ks. egen pengekasse er forøget med 700 kroner, da han går ud ad døren. Det er prisen for en halv time.

»Selvom pengene er gode, kan en halv time altså godt være lang tid. Normalt kan de jo ikke så meget, som de tror.

Der kommer en ny bil i indkørslen. K. tager en slurk kaffe og går ud til kunden.

Syv minutter efter er hun tilbage. Hun har tjent 400 kroner på et almindeligt samleje.

Klokken fem om eftermiddagen kan man ikke se på K., at hun har givet seks mænd udløsning. Og den 30årige kvinde ligner heller ikke én, som har gjort det igennem ti år.

I begyndelsen havde hun jobbet for at skaffe penge til stoffer, men i mere end tre år har hun været helt stoffri. Nu bruger hun pengene på tøj, sko, biografture, restaurantbesøg og så er hendes kosmetikpung mange penge værd. I hendes Øjne giver jobbet og de mange penge hende frihed.

Lige efter yoghurten er der igen kunder på parkeringspladsen. En ældre mand stiger ud af sin bil. K. tager imod ham og tænder for musikken i soveværelset. Hun medbringer selv sine CDer til underlægningsmusik.

"Det er så dumt med radio, når radioavisen eller vejrudsigten begynder midt i det hele. Det har jeg prøvet," forklarer hun.

Hun ved, hvad nogle gifte mænd bruger frokostpausen på, og hun ved, hvad der sker, når de tager på handelsmesse eller til forretningsmøder. Langt de fleste af hendes kunder har nemlig ring på fingeren.

Osvald holdt en lille pause medens han drak lidt vand fra glasset på pulten.

Man kan godt mene sagde han, at det er uretfærdig når de unge piger der har sex med 5 til 6 forskellige i løbet af en uge, bliver kaldt for ludere. En ung mand der har sex med 8 til 10 forskellige piger i det samme tidsrum, bliver ikke kaldt for en hore karl, men et rigtig mandfolk.

En af de ting vi har haft stor succes med, er en lille pjece til de unge mænd om, hvordan de bedst får fat på en pige.

Nu, skal jeg sige, at hvis pigerne havde lært at sige fra før de går med manden hjem eller kørere med ham ud på en øde parkeringsplads så kunne ingen af de eksempler der er nævnt i dette lille hæfte lade sig gøre.

Osvald tog en lille pjece frem og holdt den op, idet han sagde, at hvis der var nogen som ønskede at få nogle af dem til uddeling blandt deres kammerater, så kan i blot forsyne jer efter mødet.

Lad mig give jer et par eksempler fra hæfter her.

Menig 56 havde ikke ret mange venner, hvis han da havde nogen. I den deling, hvor han gjorde tjeneste blev han af mange betegnet som en led fyr. Noget af det eneste han kunne tale om var hvor mange piger han havde forført. Og han fortalte meget gerne om, hvordan man blot skulle tage fat i den pige man nu havde udset sig og lede hende hen i nærheden af et sted, hvor der var mange mennesker, for som han sagde, det er meget sjældent at en pige råber om hjælp eller at hun på andre måder gør opmærksom på, at der er ved at foregå noget som hun ikke ønsker. Hvis du synes at dette lyder helt forkert, så prøv at lægge mærke til, hvordan piger der bliver udsat for tilnærmelser, hvor der er mange mennesker opførere sig sagde Osval, jeg har i de 10 år der er gået prøvet at lægge mærke til hvordan piger opfører sig når der er andre tilstede, og min erfaring er at 56 havde ret, piger vil hellere acceptere et samleje eller anden grov seksuel berøring end de vil påkalde sig andre opmærksomhed. Jeg har som nævnt i ca. 10 år specielt studeret dette og jeg kan give et utal af eksempler på at dette er rigtigt. Jeg vil her i denne forbindelse ikke give en lang række af eksempler blot et par stykker. En dag var på rejse og ønskede noget at spise gik jeg ind på en af de pænere restaurant ved et bor i nærheden sad 4 unge mænd i ca. 30 års alderen. Da servitrice kom med maden og holdt fadet frem for at de kunne forsyne sig tog den ene af mændene hende langt op under kjolen. Servitrice trippede lidt, men sagde ingenting. Men det gjorde han, se, hun kan lide det, sagde han til de andre, hun vil gerne.

Alle de piger, som 56 havde sex med kunne, hvis de havde ønsket det have vakt opsigt således at nogle af de der var i nærheden var blevet klar over at der var ved at foregå noget som pigen ikke ønskede. Alle de piger han havde sex med, havde muligheden for at blive fri, men kun nogle meget få piger benyttede sig af det.

Flere af eleverne i 3xB på Horsens handelsskole havde stor problemer med at forstå og følge med i lærens forklaringer af matematikkens mysterier Orla var ved at fortvivle. Han var ligesom flere af de andre elever, ældre end gennemsnittet og havde derfor ikke set denne form for matematik før. Hanne derimod havde ingen problemer, men hun var jo også ung og havde før haft denne form for matematik.

Hanne der var en sød og hjælpsom pige tilbød derfor Orla, at hjælpe ham med at forstå matematikkens mysterier.

Orla boede i byen og mente derfor at det ville være mere behagelig at gå hjem til ham end at blive på skolen. Efter at være kommet hjem til Orla fandt Hanne hurtig ud af at han var interesseret i mere og andet end matematik, og selv om hun kæmpede godt imod fik Orla alligevel til sidst sin vilje med hende.

Hun kunne ikke melde ham for voldtægt for hun var jo gået frivillig med op på hans værekse.

Nogle dage senere lod Orla, Hanne forstå at han igen ønskede hjælp til sine opgaver, og da Hanne afslog, spurgte han om hun ønskede at han skulle ringe til ham hun boede sammen med og fortælle om hvor ivrig hun havde været efter at komme med ham hjem og at ingen af de der boede i de tilstødende værelser havde hørt noget om, at hun havde haft noget imod deres matematik time.

I de følgende måneder, måtte Hanne meget imod sin vilje gang på gang med Orla hjem, hvilket betød, at hun fik problemer med at følge med i de forskellige fag og at hun med jævne mellemrum havde en sygedag. Da hun i en uge, ikke havde været i skole i tre dage, ringe Orla til hende og fortalte hende at hun skulle komme den næste dag, da han ellers ville ringe på et tidspunkt da hendes ven var hjemme.

Selv om Hanne ved skolens start havde været en af de dygtigste elever, fik hun aldrig sin handelseksamen.

Det er ikke når de kommer hjem på Orlas værelse, at hun skal sige fra, men før de forlader skolen!

Det er som der siges i et gammelt ordsprog, for sent at kaste brønden til når barnet er druknet. Således var det med Hanne og for den sags skyld også for tusindvis af andre piger, der går med en mand hjem eller inviterer ham med op på sit værelse. Når det først er kommet så vidt, er tiden for at pigen kan sige fra for længst overskredet.

Der sker frifindelser i voldtægtssager, fordi det lykkes gerningsmanden at overbevise dommer og nævninge om, at han ikke havde viden om, at kvinden ikke ville voldtages.

Som eksempel sagde Osvald, kan jeg nævne en dom fra Østre Landsret, hvor en ældre mand havde taget en 16-årig pige med op at køre i sin varevogn.

Undervejs fortalte han pigen om sine seksuelle problemer.

På et tidspunkt stoppede han bilen og bad pigen gå ind i bilens vare rum, hvorefter han dels gennemførte samleje med pigen og dels udsatte hende anden kønslig omgang end samleje.

Anklagemyndigheden rejste i såvel byretten som i landsretten tiltale for voldtægt mod manden på baggrund af pigens forklaring. Årsagen til dette, sagde Osvald, var at vi endnu ikke har fået kontrol over denne dommer. Det har vi til gengæld over de fleste af domerne i landsretten. Landsretten frifandt manden. I dommens præmisser hedder det, at den tiltalte opfattede pigens holdning som accept af samleje.

Det er ikke når manden er kørt ind på en afsides beliggende rasteplads, at hun skal sige fra. Det skal hun gøre i det øjeblik han begynder, at tale om sex. Da skal hun på en måde, som ikke kan misforstås bede om at han omgående standser bilen, så hun kan komme af.

Da den store fabrik i Holbæk lukkede blev både Elsebeth og Finn arbejdsløs. Næsten alle i Holbæk var enten ansat på fabrikken eller i en af dens mange underafdelinger. Selv om der fra arbejdsformidlingen og fra fabrikkens side blev gjort meget stor anstrengelse for at finde arbejde inden for en rimelig afstand til så mange som muligt, var der stadig mange, som ikke havde noget arbejde. Mange af dem havde hus, og en efter en måtte de lade deres huse gå på tvangsaktion eller sælge det med et stort tab.

Da Elsebeth og Finn fik et rimeligt godt tilbud for deres hus turde de ikke sige nej, Finn var maskinarbejder og selv om han hver dag så alle aviser og internetsteder igennem for en stilling ja så var det umuligt at finde noget Elsebeth der var to sproglig korrespondent havde heller ikke let ved at finde et nyt arbejde, men der havde dog været et par stykker og netop i disse dage gik hun og ventede på svar fra et firma i den anden ende af landet. Hverken Elsebeth eller Finn havde nogen ønske om at flytte så langt væk fra deres familie, venner og de omgivelser de kendte så godt, men de var enige om at hvis Elsebeth fik tilbudt stillingen ja så ville de flytte dertil.

Det var en glad Elsebeth der en uge senere kom tilbage fra Tarm og glædesstrålende fortalte hun at hun havde fået stillingen og at hun også ville få en højere løn ind hun havde forventet.

Selv om mulighederne for Finn kunne finde et arbejde i Tarm eller i nærheden ikke var de bedste.

Men i håb om at Finn hurtig ville finde et arbejde eller at den mulighed som direktøren på Maxiline havde nævnt om at Finn måske også kunne blive ansat i firmaet. Besluttede de sig alligevel for at købe et hus i Tarm.

Elsebeth faldt hurtig godt til i sit nye arbejde og prøvetiden på 30 dage før hun ville blive fastansat var næsten gået, da direktøren en dag bad hende tage med til et møde med en kunde. Mødet var hurtig overstået og direktøren foreslog at de kørte forbi hans sommerhus, som de næsten kørte forbi på vejen hjem.

Det var et ualmindeligt dejligt sommerhus, med udsigt over havet, men kort tid efter ankomsten til sommerhuset, blev Elsebeth klar over at det var, ikke nogen tilfældighed at direktøren havde ønsket at hun skulle med på denne tur. Hans tilnærmelser var af en sådan art at de ikke var til at tage fejl af og da Elsebeth blev ved med at afvise ham, sagde han rent ud til hende, at han så på grund af samarbejdsvanskeligheder ikke kunne love hende en fast ansættelse.

Direktøren prøvede at forklare Elsebeth, at det var tåbeligt af hende at afvise ham.

Tænk på, sagde han i har købt hus, din mand har ingen arbejde og nu bliver du også arbejdsløs. Men jeg vil give dig et godt tilbud, hvis du vil være sød og forstående over for mig, når vi sammen er på kundebesøg så vil jeg ansætte din mand og give dig et tusind kroner mere om måneden.

Det er ikke når de er ankommet til sommerhuset, at Elisabeth skal sige fra, men længe før. Hvis ikke hun har været så klog, at hun i sin ansættelseskontrakt har fået indført en paragraf om at hun ikke skal være direktøren eller nogen andens elskerinde, er hun meget vanskelig stillet, men hun bør når han kørere fra hovedvejen der førere hjem til firmaet, sige fra, på en måde som han ikke kan misforstå.

I alle disse fire eksempler, sagde Osvald, som er taget fra det virkelige liv, har mændene opført sig som rigtige mænd, og afprøvet de muligheder de fik. Det er den type af mænd der er brug for i Det Ny Babylon. Mænd der afprøver de muligheder de får, dette gælder på alle områder og derfor også over for piger. Om pigerne derimod, kan jeg sige, at hvis de ønskede sex, så fik det deres ønske opfyldt. Men hvis ikke, så udviste de ikke den fornødne modvilje, og det er derfor ikke den type af piger vi har brug for i Det Ny Babylon. De piger vi har brug for, er piger som på en klar og tydelig måde siger fra, hvis der er en fare for, at de kan komme i en situation, de ikke ønsker.

De drenge og piger, de mænd og kvinder, Det Ny Babylon har brug for, er personer som siger fra, uanset om det er sex, penge eller noget andet, også selv om det betyder at de bliver hånet eller mister penge ved det.

Dette er måske det eneste, hvor vi kan sige, at Guds sønner og døtre indtager en holdning som vi også ønsker at Det Ny Babylons sønner og døtre skal have.

Den største mangel i denne verden er mangelen på kvinder og mænd, der ikke vil lade sig købe eller sælge, kvinder og mænd, som i deres inderste sjæl er tro og ærlige, kvinder og mænd, der ikke er bange for at kalde synden ved dens rette navn, kvinder og mænd, hvis samvittighed er lige så trofast over for pligten som magnetnålen over for polen, kvinder og mænd, der vil holde fast ved det rette, om så himlene skulle styrte sammen.

Men en sådan karakter er ikke resultatet af tilfældigheder; den skyldes ikke særlige gunstbevisninger eller gaver fra Guds side. En ædel karakter er resultatet af selvdisciplin, af at den lavere natur er den højere natur underdanig af at overgive sit eget jeg til kærlighedstjenesten for Gud og mennesker.

Osvald så ud over forsamlingen og fortsatte, i langt de fleste tilfælde er der ikke tale om vold fra mandens side. I langt de fleste tilfælde vil et klart afslag fra pigen, på et tidligt tidspunkt blive respekteret af manden. Men hvis hun foretrækker sex frem for at sige fra, ja så kan man vil ikke forvente andet end at hun ikke har noget imod det.

Vi mænd er ikke tankelæsere, derfor er det umulig for en mand at vide om en pige, der er gået med op på værelset og først der siger fra eller gør symbolsk modstand, mener det alvorligt eller hun blot skaffer sig et alibi over for sin kæreste.

Når en pige uden nogen form for vold eller trusler, helt frivilligt går med en mand hjem eller hun inviterer ham med op på sit værelse, må forvente, at det indebær at de har sex.

Jo mere de dyriske lidenskaber føjes, desto stærkere bliver de, og desto voldsommere deres krav om tilfredsstillelse

Efter at Osvald igen havde drukket lidt af vandet fortsatte han. Hvordan er det så med alle de der kalder sig kristne? Jo, det skal jeg sige jer. Mange kristendomsbekendere, er blottede for forståelse af mådehold. De er mere dyriske end guddommelige. De er i virkeligheden næsten helt igennem dyriske, Mænd af denne type nedværdiger hustruen, som de har lovet at værne og pleje. Hun gøres til et redskab for tilfredsstillelsen af lave, vellystige tilbøjeligheder. Og et meget stort antal kvinder finder sig i at blive slaver under vellystig lidenskab; de bevarer ikke deres legemer i hellighed og ære. Hustruen bibeholder ikke den værdighed og selvrespekt, som hun var i besiddelse af forud for sit ægteskab. Denne hellige indstiftelse skulle have opretholdt og forøget hendes kvindelige agtelse og hellige værdighed; men hendes kyske, værdige, guddommelige kvindelighed er blevet fortæret på den lave lidenskabs alter; den er blevet opofret for at behage kendes mand. Hun taber snart respekten for manden, der ikke ænser de love, som dyreverdenen bøjer sig i lydighed for. Det ægteskabelige liv bliver et gnavende åg, fordi kærligheden dør hen, og ofte sker det, at mistillid og had indtager dens plads. 

Mænd og kvinder, som bekender sig til gudsfrygt, nedværdiger deres egne legemer ved at give efter for fordærvede lidenskaber og stiller sig derved lavere end dyr. De misbruger de kræfter, som Gud har givet dem til at bevares i hellighed og ære. Sundhed og liv ofres på de lave lidenskabers alter. De højere, ædlere kræfter underlægges de dyriske tilbøjeligheder. De, der således synder, kender ikke følgen af deres handlemåde. Hvis de kunne se den sum af lidelse, de påfører sig ved deres egen syndige eftergivenhed, ville de blive ængstelige, og i det mindste nogle vil afstå fra den syndige handlemåde, der bringer en så frygtelig løn. En stor klasse mennesker pådrager sig en så elendig tilværelse, at døden for dem ville være at foretrække for livet, og mange dør før tiden, idet de ofrer deres liv ved en overdreven og skændig hengivelse til dyriske lidenskaber. Men fordi de er gifte, og kalder sig kristne mener de, at de ikke begår nogen synd. 

Når hustruen overlader sit legeme og sit sind til mandens kontrol, og stiller sig passiv under hans vilje i alle ting og opofrer sin samvittighed, sin værdighed og endog sin personlighed, mister hun anledningen til at øve den mægtige indflydelse til det gode, som hun skulle besidde for at højne sin mand.

Dersom hustruen føler, at hun for at behage sin mand må komme ned til hans ideal, når dyrisk lidenskab er hovedgrundlaget for hans kærlighed og behersker hans handlinger, mishager hun Gud, idet hun forsømmer at øve en helliggørende indflydelse på sin mand. Dersom hun føler, at hun må underkaste sig hans dyriske lidenskaber uden at protestere med et ord, forstår hun ikke sin pligt over for ham ej heller over for sin Gud. Seksuel overdrivelse vil på en virkningsfuld måde ødelægge lysten til andagtsøvelser, den vil berøve hjernen det nødvendige stof til organismens ernæring, og den vil på den mest effektive måde udtømme livskraften. Ingen kvinde bør bistå sin mand i dette selvødelæggelsesværk. Hun vil ikke gøre det, hvis hun er oplyst og nærer sand kærlighed til ham.

Osvald trak på smilebåndet og fortsatte, hvis I tror at de der kalder sig kristne har en væsentlig anden indstilling til sex end alle andre, så kan jeg sige at det er en meget stor fejltagelse. Præster, menighedsledere og andre i høje stillinger inden for kirken holder sig bestemt ikke tilbage.

Det vil tage den katolske kirke i USA mange år at rejse sig fra den sexskandale, som i mere end én forstand har sendt kirken i knæ. Alene i år er flere end 200 amerikanske præster og biskopper blevet fjernet fra deres embede efter anklager om seksuelt misbrug af mindreårige og teenagere. Kirken har registreret 850 tilfælde af misbrug siden begyndelsen af 1960'erne. Det katolske hierarki har fortiet de store problemer, indgået forlig ved domstolene og hvad der er et af de store stridsspørgsmål ladet præsterne forblive præster, ofte i de samme stillinger. Og så skal man huske på at de 850 tilfælde der er registret er kun en lille brøkdel af de misbrug der har været.

Et andet område, hvor vi i Det Ny Babylon har haft stor succes er med at lade soldaterne voldtage og more sig med de børn, piger og kvinder de finder når de er i krig.

Voldtægt er blevet brugt som terrormiddel til såkaldt etnisk udrensning i eksempelvis Bosnien-Herzegovina, Rwanda og Georgien og Abkhasien. Soldater har spredt skræk og rædsel med strategiske plyndrings- og voldtægtstogter i områder, soldaterne ville have under eget herredømme.
Kvinder er blevet systematisk voldtaget og gjort gravide for at udradere identiteten af en given etnisk befolkningsgruppe. Kvinder er med magt blevet tvunget til at abortere. De er blevet tvangssteriliseret, tvunget ud i prostitution og seksuelt slaveri.
I Sydafrika under apartheidstyret var voldtægt en fast del af landets bandekrige.

Statistikker på området er utilstrækkelige, først og fremmest fordi mange ofre myrdes eller dør af de sadistiske overgreb. De overlevende kvinder fortæller sjældent om deres lidelser, fordi de er bange for ikke at få hjælp. De tier også af angst for repressalier fra gerningsmændene. Den seksuelle vold mod civile kvinder under væbnet konflikt bliver derfor sjældent rapporteret.
Røde Kors' statistik over ofre for seksuel vold under krig baseres på interviewene fra People on War, og oplysninger om kvinder der har søgt lægehjælp på grund af uønsket graviditet, seksuelt overførte sygdomme eller invaliderende skader.
Kvinder, der kidnappes som sexslaver og bliver gravide, kvinder, der modigt vælger at blive, men udsættes for voldtægt og bliver gravide, kan ikke automatisk fortsætte et normalt liv.
Voldtægt er vanærende i alle samfund, men at blive voldtaget og ydermere gravid med barn af fjenden, er i traditionelle samfund er ikke blot en tragedie for kvinden, men en vanærende skamplet på hele det samfund, kvinden kommer fra. Kvinderne bliver derfor ofte udstødt og forvist af deres egen familie.
Skammen over at være voldtaget kan være værre at leve videre med, end selve overgrebet.

Systematisk voldtægt, tvungen prostitution, trusler og lemlæstelse er de overgreb, civile kvinder udsættes for, når hadet overskygger krigens regler.

Det er lykkedes for os i Det Ny Babylon, at få ændret reglerne for krig. Det er lang tid siden, krig var en sag mellem gentlemen udkæmpet på en slagmark langt fra det civile samfund. I dag er alle niveauer i et samfund involveret, når krigen hersker. Geneve-konventionen, der også kaldes for krigens regler, siger, at civilbefolkningen og i særdeleshed kvinder skal beskyttes, men virkeligheden ser anderledes ud, takket være det arbejde, som Det Ny Babylon, har udført bag kollisserne.

Balkan-krigen i Bosnien-Herzegovina 1992-1995 var en total krig, hvor Bosniere, serbere og kroatere sloges om territorier. Det var ved krigens afslutning, omverdenen fik indblik i et af de seneste overgreb på en civilbefolkning.
Civile kvinder blev tortureret, taget til fange og holdt som sexslaver. De blev systematisk voldtaget og gjort gravide som bevis på magt, som belønning til de sejrende soldater eller som en ydmygelse af kvindernes mænd, der var væk og ikke kunne beskytte deres kvinder.
At unge piger og kvinder kidnappes og bruges som sexslaver for mandlige soldater, eller til at lave mad og gøre rent i militærlejrene, er ikke noget nyt fænomen.
Det skete også under Anden Verdenskrig, hvor japanerne tog civile kvinder til fange. De fik betegnelsen "komfort-kvinder", og skulle stå til seksuel disposition for soldaterne.

FN skønner, at næsten fire millioner mennesker hvert år berøres af seksuelt slaveri. 30 procent er piger under 18 år. Mindst 300.000 børn er i dag indlemmet i hære som soldater, slavearbejdere eller sexslaver.

China Keitetsi troede først, at det var en leg, da hun som kun 9-årig blev indlemmet i NRAs blodig krig 1986. Som børnesoldat blev hun tvunget til at dræbe for ikke selv at blive dræbt. Et russisk Kalashnikov stormgevær blev hendes eneste værn mod alt det onde, som intet barn nogensinde burde udsættes for. Og som pige måtte hun oven i krigens grusomheder leve med at blive seksuelt misbrugt af sine overordnede. I ti år levede hun et ubeskriveligt råt liv sammen med utallige andre børnesoldater.

"Jeg vidste med sikkerhed, at så godt som ingen nogensinde havde haft held med at flygte. De få voksne soldater, der var flygtet, var blevet fanget igen og havde lidt forfærdeligt, før de blev dræbt for øjnene af alle andre - som et disciplinært eksempel. Derfor flygtede ingen børn,"

Osvald holdt igen en lille pause og tog en mundfuld vand, før han fortsatte. Jeg er glad for at kunne fortælle jer alle disse eksempler på, hvordan sex bliver brugt på mange, mange forskellige måder. Det viser at den strategi vi i Det Ny Babylon har lagt er rigtig.

I tusindvis af mindre piger bliver hvert år systematisk seksuel misbrugt enten af faderen, stedfaderen, onklen, broderen, en pædagog eller en anden. Disse børn bliver truet med de frygteligste konsekvenser hvis de fortæller andre om det, men mange af dem fortæller alligevel andre om det. En sådan hemmelighed kan en lille pige ikke holde på, men gang på gang erfarer de at ingen tror på dem og at det er dem der er noget galt med og ikke den der misbruger dem.

Psykologer, socialrådgivere, lærere, dommere og andre som kommer i kontakt med sådanne misbrugte børn følger Det Ny Babylons anvisninger om, at jo før piger begynder med sex, jo bedre. Derfor gøres der alt hvad man kan for at så få tilfælde som muligt kommer frem for offentligheden og de misbrugte bliver gjort utroværdige og ingen der har mulighed for at standse misbruget gør noget ved det. Når et misbrug endelig en sjælden gang imellem kommer frem for offentligheden så er straffen for at have sex med børn eller at seksuel mishandling af børn kun symbolsk.

Det danske retssystem er i så høj grad baseret på voksnes præmisser, at seksuelt misbrugte børn risikerer at blive yderligere mishandlet under afhøringen.

I Danmark foregår afhøringerne oftest på politistationerne. Men mange børn bliver af misbrugeren truet med at komme i fængsel, hvis de siger noget, og derfor kan en politistation være uhyre skræmmende i et barns bevidsthed. Det sker desuden af og til, at barnet skal afgive samme forklaring flere gange, hvilket giver barnet en oplevelse af, at man ikke tror på dets forklaring.

Vi har talt meget om dem sigtedes retssikkerhed, men mindre om barnets sikkerhed, både retsligt og socialt. Det kan være uhyre traumatiserende for et barn at sidde overfor skiftende politifolk og advokater og fortælle om misbruget. Vi i Det Ny Babylon skal gøre alt hvad vi kan for, at barnet ikke får en fast person gennem hele forløbet, som kan man sikre en bedre kommunikation mellem sagens parter og dermed aflaste barnet.

En lang række gruopvækkende detaljer om det horrible sexmisbrug, der angiveligt har stået 'På i ni år, fra pigen var syv og som omfatter både samleje, voldtægt, er kommet frem under en afhøring af pigen, der nu er 16 år. Dette umenneskelige misbrug kunne have været standset mange år før, men heldigvis var vore folk fra Det Ny Babylon på plads.

Den lille pige var kommet i skole med et sugemærke på kroppen, og hendes skolelærer havde slået alarm. Men forgæves.

I 1999, da pigen var 12, fortalte hun første gang de sociale myndigheder om stedfarens sexovergreb, Men manden blev aldrig tiltalt, og ifølge kilder inden for politiet blev sigtelsen mod ham droppet på grund af manglende beviser.

Både dommeren og et par af betjentene er nogle af vore gode folk, sagde Osvald det er blot en skam at vi ikke har flere af den støbning.

Fire år gik hvor pigen daglig blev voldtaget og mishandlet, før en lille piges råb om hjælp efter et vedvarende og groft sexmisbrug fra hendes stedfar blev hørt.

Da var pigen 16 og blev gravid, og politiet sigtede stedfar for ni års groft misbrug

Da LL som tolvårig fødte et barn, som følge af faderens mangeårige misbrug var det ham og moderen, som tog imod barnet og dræbte det, hvorefter liget blev gravet ned i haven. Begge forældre var højt respekterede borgere og havde flere tillidserhverv blandt andet i den lokale menighed, som ellers i andre tilfælde er meget hurtige til at fordømme og udelukke medlemmer, som ikke følger sektens forskrifter.

Da LL endelig mødte en, som tog hendes beretning om misbrug alvorlig og det blev konstateret at hun havde været gravid og født et barn afviste dommeren sagen med den begrundelse, at der ikke forelå beviser på en strafbar handling, blandt andet fordi begge forældre nægtede at kende noget til barnets forklaring og da der ikke var noget lig, ja så frafaldt dommeren i overensstemmelse med Det Ny Babylons politik på dette område alle anklager mod faderen.

Pædagog er der passer mindreårige og idrætsledere har ofte frit spil med hensyn til at misbruge mindreårige piger og drenge. De ved at deres navn ikke bliver offentliggjort og at de efter al sandsynlighed ikke bliver straffet for at ødelægge børn selv om disse ofte resten af livet må leve med de uhyggelige oplevelser.

Måske er det ikke det værste, men bevidstheden om, at der ikke skete ham der forbrød sig mod dem og ødelagde deres liv noget, er nok det værste.

Ofte bliver han nærmest rost for sin handling, pigerne har fået en tidlig sexdeby og har derfor, efter nogles mening en fordel frem for andre. Dette sagde Osvald, er en af de andre holdninger vi har haft stor succes med.

Det underlige er at det er mere accepteret at manden har flere forskellige seksuelle partnere end, at pigen har det. En pige med flere forskellige sex partnere bliver ofte kaldt for billig, luder og at hun er let på den. Manden derimod får ikke den samme omtale.

For 50 år siden var det stadig en skændsel for en ung at have sex med mange forskellige. I dag er det nærmest det modsatte.

Hvis en ung mand eller pige ikke har haft sex med mindst 10-15 forskellige når han eller hun fylder 20 år, bliver de moppet og anset for at være unormale.

Ifølge det danske PROCenter har 1,4 procent af de almindelige skoleelever i alderen 1417 år har erfaring med at sælge sex.

Over halvdelen har solgt sig selv mere end 10 gange, hvilket synes at overskride grænsen for almindelig nysgerrighed.

At Det Ny Babylon, ikke blot har et ønske om, at straffe de uskyldige og at belønde de skyldige, men også har magt til at gøre dette fik offentligheden et meget godt eksempel på da den 19-årige C.P., som påkørte og dræbte fynsk familiefar, står nu til 40.000 kroner i erstatning for uberettiget varetægtsfængsling.

Der blev skrevet dansk retshistorie, da 19-årige C.P. fra Nordfyn blev fængslet efter at han med meget høj hastighed at have kørt frontalt ind i og dræbt en 42-årig nordfynsk familiefar.

Det retsligt opsigtsvækkende var, at C.P. som den første nogensinde blev varetægtsfængslet med en sigtelse for uagtsomt manddrab.
Siden har sagen gået sin gang, og torsdag, blev C.P. sammen med sin lige så fartgale kammerat T.H. ved Retten i Odense pure frifundet for det alvorligste anklagepunkt - uagtsomt manddrab.

I stedet lød dommen på 14 dages betinget fængsel. Hvor grotesk og bizart det end kan virke, betyder domsmandsrettens afgørelse, at C.P. nu står til at skulle have udbetalt erstatning for uberettiget varetægtsfængsling.

Så mens en hel familie er gået i opløsning, to børn og en hustru har mistet en af deres allernærmeste for altid, blot fordi to fartgale, vanvittige unge havde lyst til at skeje ud og træde speederen i bund i deres egne biler, står den som førte dødsbilen altså nu til at skulle have udbetalt en præmie, på ca 40,000 kr for sin ugerning.

Da dommer T. K., en af Det Ny Babylons mest trofaste og nidkære dommere, læste dommen op og bagefter gjorde rede for, hvorfor der ikke kunne dømmes for uagtsomt manddrab, sad den 42-årige familiefars voksne datter trist til mode og tavst lyttende på forreste række i den lille retssal 11 i Odense Domhus. Hun forsøgte at holde tårerne tilbage, mens hun givet spekulerede på, hvordan det kan være rimeligt, at mens hendes fars liv er blevet brutalt afbrudt, bliver de to fartgale C.P. og T.H. - som begge kørte bil i spirituspåvirket tilstand - kun dømt for at have overtrådt færdselsloven.

Da C.P. i første omgang blev varetægtsfængslet i juli, skete det med henvisning til retshåndhævelses-princippet - altså at det vil krænke de nærmeste og befolkningens retsfølelse, hvis der ikke prompte bliver reageret på en så stupid handling, det er at køre ræs og derved komme til at dræbe et andet menneske. Men endnu en gang bliver det med al ønskelig tydelighed demonstreret, at ledelsen i Det Ny Babylon har både vilje og magt til at hædre de skyldige og mishandle de uskyldige.